Editörden

Editörden

  • Merih Saridogan

Turk J Osteoporos 2005;11(2):-

Degerli meslektaslarim;


Hepinize merhaba...


Bir egitim dönemini daha bitirmek üzereyiz. Yaz dönemi öncesinde 20. Ulusal FTR Kongresi’ni Bodrum’da gerçeklestirdikten sonra yaz tatilinin hemen sonunda 28 Eylül-2 Ekim 2005 tarihleri arasinda Antalya Port Royal Otel’de 2. Ulusal Osteoporoz Kongresi’nde birlikte olabilecegimiz için heyecanli ve sevinçliyiz. Birincisinde oldugu gibi 2. Ulusal Osteoporoz Kongresi’nde de konusunda uzman bir dizi (yabanci ve yerli) konusmaci ile osteoporozu detayli bir sekilde tartisma ve belki de konsensus olusturabilme firsati bulabilecegiz. Kongre 2. duyurulari Haziran sonunda sizlere ulastirilacaktir. Bilgi almak için www.osteoporoz2005.org sitesini ziyaret ediniz.


Osteoporoz Dünyasindan dergisi için artik elektronik ortamda yayin kabul etmekteyiz. Yayinlanmasini istediginiz yazilarinizi [email protected] adresine gönderebilirsiniz.Ancak 3 nüsha + disket halinde dernek adresine de posta yolu ile göndermeniz gerekmektedir. (Adres: Etyemez Tekke Sok. Merih Is Merkezi 45/36 Kocamustafapasa/Fatih/Istanbul). Hakemlere de elektronik ortamda gönderilmesi ile daha hizli degerlendirme yapmamiz mümkün olacaktir.


Hepinize saglikli ve iyi bir yaz dönemi diliyor, 2. Ulusal Osteoporoz Kongresi’nde bulusmak üzere saygilarimi sunuyorum.