Editörden

Editörden

  • Ülkü Akarirmak

Turk J Osteoporos 2004;10(3):-

Sayin meslektaslarim


Güzel bir yaz mevsimi geçirmis oldugunuzu ümit ederek yeni bir sayi ile tekrar merhaba diyoruz. Izmir’de 20 Temmuz 2004 tarihinde Türkiye Osteoporoz Dernegi’nin olaganüstü Genel Kurul Toplantisi yapildi. Dernegin tüzügünde yer aldigi sekilde Dernek Baskani’nin 2’ser yillik dönemler için Istanbul, Ankara ve Izmir’den seçilmesi gereklidir. Geçen dönem Türkiye Osteoporoz Dernegi’nin Baskanligini yapan Prof.Dr. Sema Öncel ve Yönetim Kuruluna basarili çalismalari için çok tesekkür ediyoruz. Bu dönem için Dernek Baskanligina Osteoporoz Dünyasindan Dergisinin Editörü Prof.Dr. Merih Eryavuz Saridogan seçildi. Yönetim Kuruluna 2. Baskan olarak Prof.Dr. Nurten Eskiyort seçildi.


Yönetim Kurulunda görev alan diger üyeler Prof.Dr.Sema Öncel, Prof.Dr. Yesim Gökçe Kutsal, Prof.Dr. Ülkü Akarirmak, Prof.Dr. Gülseren Akyüz ve Prof.Dr. Sansin Tüzünr’dür.


3-5 Aralik 2004’te Ankara’da düzenlenecek olan Klinik Densitometri Kursu ve Eylül 2005’de Antalya’da düzenlenecek olan 2. Ulusal Osteoporoz Kongresi’ne hepinizin katilimini diliyoruz.


Saygilarimizla