Editörden

Editörden

  • Yeşim Kirazlı

Turk J Osteoporos 2023;29(3):0-0

Sevgili Meslektaşlarımız,

Öncelikle akademik çalışmaların meyvesi olan araştırma makalesi ve olgu sunumları şeklinde çalışmalarını yayınlanmak üzere Emerging Sources Citation Index (ESCI) tarafından indekslenen dergimize düzenli olarak ilettiklerinden değerli meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Dergimizin 2023 yılının son sayısında da bu akademik çalışmaları yayınlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Dünya Osteoporoz Kongresi (WCO-IOF-ESCEO) 11-14 Nisan 2024 tarihlerinde Londra’da yapılacaktır. International Osteoporosis Foundation (IOF) ve European Society for Clinical and Economic Aspects of Osteoporosis and Osteoarthritis (ESCEO) Bilimsel Komiteleri tarafından kas-iskelet sistemi sağlığı konusunda en iyilerini bir araya getirmeye yönelik heyecan verici bir bilimsel programın hazırlandığı belirtilmiştir.

Uluslararası katılımlı 8. Ulusal Osteoporoz Kongresi 21-24 Kasım 2024 tarihlerinde Antalya’da yapılacaktır, ajandanıza kaydetmenizi rica ediyoruz.

Siz değerli meslektaşlarımıza yeni yılda mutluluğun ve başarının yaşamınızdan eksik olmamasını dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Editör
Prof. Dr. Yeşim Kirazlı